Søgemaskineoptimering

Hvorfor Adtimize?

star Vi øger din synlighed på Google!

star Vi skaffer flere kunder eller leads!

star Vi har 100% gennemsigtighed!

SEO & CRO Specialist Loui Kiær profilbillede

Loui er leder af SEO teamet hos Adtimize, og har mange års erfaring med Google. Han har hjulpet mange andre virksomheder, med at optimere deres side, og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Søgemaskineoptimering

Hvorfor Adtimize?

star Vi øger din synlighed på Google!

star Vi skaffer flere kunder eller leads!

star Vi har 100% gennemsigtighed!

SEO & CRO Specialist Loui Kiær profilbillede

Loui er leder af SEO teamet hos Adtimize, og har mange års erfaring med Google. Han har hjulpet mange andre virksomheder, med at optimere deres forretning, og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Bliv mere synlig online

Hos Adtimize får du en helhedsorienteret tilgang til SEO, hvilket betyder at vi tilbyder hele paletten, alt lige fra on-page SEO til dug frisk velskrevet indhold. Alt sammen sker, gennem skarpe målsætninger og tæt dialog med dig.

Bliv mere synlig online

 

Søgemaskineoptimering, typisk kendt som SEO, er en måde hvorpå, der bliver lagt vægt på de organiske søgeresultater i Google. Det vil sige de søgeresultater, som ikke er betalte annoncer.

Hos Adtimize handler SEO om at maksimere og udnytte vores kunders potentiale, så de rangerer så højt på Google som overhovedet muligt. Jo højere du ligger på Google, jo større er chancen for, at kunderne vælger din side frem for en anden.

Det er selvfølgelig første prioritet at ligge så højt på Google som overhovedet muligt. Dog er gode placeringer ikke altid det, der har afgørende betydning for, om en kunde vælger dig frem for en anden. Det hænger også sammen med en attraktiv titel og beskrivelse i Googles søgeresultater.

Derfor er det vigtigt at have en dygtig online markedsførings-partner, som kan hjælpe med at få opfyldt de krav, Google stiller til websites.

Når du er kunde hos Adtimize, bliver du tilknyttet en dygtig SEO-specialist med mange års erfaring og stor passion for SEO.

Udover at optimere på din hjemmeside vil din SEO-specialist også fungere som sparringspartner samt rådgive dig i alt inden for området.

Der findes ingen lette genveje til succes på nettet, men med vores hjælp og et godt samarbejde er du godt på vej mod bedre placeringer og øget omsætning.

 

Hvordan vil et typisk samarbejde være hos Adtimize?

 

Vi starter altid vores samarbejde med en grundig analyse af din webshop/blog/hjemmeside, før vi begynder på selve SEO-arbejdet. I analysen har vi fokus på, hvor vi kan skabe den største værdi for dig og udpege samt starte med de lavest hængende frugter. 

Vi benytter os af Google Analytics, Google Search Console og en håndfuld software programmer som bl.a. Ahrefs, Screaming Frog, Accuranker og mange flere. Når vi kombinere alle vores programmer med vores ekspertise,  udgør vi et meget professionelt og stærkt team.

For at give dig en forståelse af vores arbejde har vi tre fokuspunkter, som du vil blive præsenteret for. Disse fokuspunkter er de punkter, som vi som minimum arbejder med inden for SEO. Der kan være andre punkter, som ikke er nævnt, men det finder vi ud af undervejs i analysen, da vi skræddersyr alle vores løsninger til den enkelte kunde. Nedenstående fokuspunkter giver dig som læser en god forståelse af vores SEO optimeringsarbejde.

Specialister i søgemaskineoptimering!

Læs mere om hvad seo kan gøre for dig:

SEO grafisk illustration

Søgeordsanalyse

Bliv klogere på hvad dine kunder søger efter på Google.

Søgeordsanalysen er essentiel for godt SEO-arbejde, da den er fundamentet for hele SEO-processen. Derfor starter vi altid ud med en søgeordsanalyse, da den vil ligge til grund for hele vores fremtidige arbejde. Vi udarbejder nye søgeordsanalyser hen ad vejen, da markedet tit ændrer sig og nye produkter eller nye søgeord opstår. Det er noget, vi holder skarpt øje med og er klar til at rykke på.  

Analysen giver indblik i, hvad dine kunder søger efter på Google. Vi får dermed et indblik i hvilke søgeord, vi skal fokusere på, så vi ikke kommer til at arbejde i blinde men har fokus på at skabe mest værdi for dig og din side.

Søgeordsanalysen vil blive sorteret ud fra relevans, konkurrence og antal estimerede søgninger pr. måned. Derefter bliver de lagt i en prioriteret og kategoriseret rækkefølge, så det skaber det bedste overblik over søgeordene: Fra de mest værdifulde søgeord til de mindst værdifulde.  

I forlængelse af søgeordsanalysen udarbejder vi en strukturanalyse, som skal kortlægge din sides struktur. På den måde får vi udnyttet din sides potentiale bedst muligt.

On-page SEO

On-page SEO er det tekniske SEO arbejde som skal optimeres på din side. Her analysere vi din side med vores professionelle værktøjer, som tilsammen giver os et  overblik over de tekniske fejl og mangler som der kunne være på din side.

 

I analysen vil vi bl.a. gå benhård efter:

  • Titler og beskrivelser som er – Dubletter, for korte, for lange, eller helt mangler.
  • Billeder som er – for store, mangler alt tekst
  • Dine hovedoverskrifter på dine landingssider
  • HTML kodning er strukturen sat søgemaskine venligt op
  • Hastighed på siden
  • Mobil Venlighed
  • 404-fejlsider
  • Redirects

… Og meget mere

On-page seo er noget Google konstant opdaterer og lægger mere og mere vægt på derfor er det vigtigt at give Googles robotter signal om at du tager hånd om dette og gør noget ved det.

Banner grafisk illustration
Remarketing grafisk illustration

Link-earning

Vi hjælper dig til en naturlig og sund link profil. og skaber gennem helt naturlige og professionelle metoder, links og outreach til dine potentielle kunder.

Vi har ressourcerne til at komme ud til folk og få links til din side, vi mangler bare din side til at komme i gang!

Med link earning får du desuden også andre problemstillinger løst, vi kalder det link analyse, her kigger vi på skadelige links, som øger chancen for at din side kan blive udsat for en Google straf. Ødelagte links, som kan give dig værdifulde links som linker til en 404-side (fejlside) de kan genoprettes så du får fuldt udbytte af dine muligheder.

Content

Content som på dansk hedder indhold, er en vigtig faktor for din fremtidig synlighed på Google. Uden godt indhold kommer du ikke til tops i Googles søgeresultater.

 

Vi hjælper dig med at skrive godt indhold til din side, kommer med gode ideer til emner du kan skrive om, og hvordan du kommer ud til dine læsere eller kunder, og fanger dem bedst muligt.

Der er også mulighed for et samarbejde hvor vi står for at skrive indholdet, her har vi dygtige content specialister siddende klar til at skrive dybdegående tekster om dit emne, samtidig med at de bliver SEO optimeret gennem brugen af ord for at komme hele vejen rundt om emnet, forklædt som normalt tekst i dit indhold.

Godt content kommer ikke af sig selv, men kræver research og tid, derfor har vores content specialister altid en research periode hvor de fordyber sig i dit emne, tidsmæssigt kommer det meget an på hvilket emne din side tilbyder eller hvilket produkt.

Hvis du er en webshop tager det som udgangspunkt kortere tid at researche emnet end hvis du er en blog eller stor informationskanal.

Googleshopping grafisk illustration
Google Rating
5.0