Hvad siger vores kunder?

designers & friends logo

designers & friends

“Fra vores første kontakt med Adtimize var vi overbeviste om, at de var de rigtige til at hjælpe os med at få succes på AdWords. Inden vi blev kontaktet af Adtimize, overvejede vi at stoppe brugen af Google AdWords, da den genererede omsætning ikke modsvarede omkostningerne tilfredsstillende. På vores første møde forklarede Adtimize, hvordan de ville arbejde målrettet med AdWords i forhold til vores kampagnebaserede forretning. Målet var at skabe det mest dynamiske setup ud fra “no limits”-tankegangen, for at se om denne salgskanal kunne blive profitabel.

 

Alle forhåbninger er blevet indfriet, og efter kun 30 dage på AdWords er:

 

• Antallet af besøgende fra denne kanal steget med 44 %,

• Vores omsætning fra denne kanal steget med over 40 % samtidig med, at vores ønske til ROI er mødt,

• Nyhedsbreve sign-ups fra denne kanal er steget med over 80 %.

• Samtidig får vi en rigtig god service med mange konstruktive foreslag, og vi værdsætter den tætte dialog.

Adtimize har vores varmeste anbefalinger.”

Adtimize kunde Frederik Kolenda

Frederik Kolenda, partner og direktør,
Designers & Friends

Kontorsnetto logo

“Mitt mål när jag startade samarbetet med Adtimize var att få kontroll på kostnader gällande annonsering på Google.

Här har de överträffat mina förväntningar och både lyckats sänka kostnaderna rejält och samtidigt ökat intäkterna.

Det är alltid upplyftande att jobba med företag som levererar resultat och samtidigt håller en hög grad av kunskap och service. “

 

Jonas Lundgren, Kontorsnetto.se

Formula automobile logo

“Hos Formula Auto og Formula Leasing har vi stort udbytte af de stærke kompetencer, som Adtimize har inden for online markedsføring.

Adtimize leverer en høj service og hjælper os med at få det maksimale udbytte ud af vores marketingsbudget. De er altid klar med hurtig hjælp og sparring.

En varm anbefaling herfra.”

Adtimize kunde Theis Frederik Gronemann

Theis Frederik Gronemann, Marketing Manager,
Formula Auto & Formula Leasing

Klinik Rude logo

Klinik Rude

“Vi har fået stor hjælp fra Adtimize til opstart og drift af vores AdWords konto. Vi blev sat grundigt ind i, hvordan AdWords fungerede og fandt hurtigt ud af hvor stort potentiale, der er i at annoncere på Google med henblik på at få flere kunder og kunne styre omkostningerne optimalt.

Adtimize har sparet os for et stort arbejde, der efter kort tid er resulteret i flere nye kunder til en lav omkostning pr. kunde.
Tak for hjælpen, rådgivning og jeres høje serviceniveau.”

Adtimize kunde Camilla rude

Camilla Rude, Klinik Rude

Malermester Brigsted Hansen logo

Malermester Brigsted Hansen

“Det dygtige Team Adtimize har gjort en kæmpe forskel for vores forretning.

Efter at have arbejde med andre AdWords bureauer, hvor vi næsten ingen potentielle kundehenvendelser fik fra Google, havde jeg svært ved at tro på, at Google AdWords ville kunne give mening for os. Oven i det har kundeservice og sparring været en stor mangelvare.

Michael fra Adtimize var dygtig til at afstemme forventningerne. Inden vi satte i gang med Google AdWords foreslog Michael, at der skulle foretages nogle justeringer på vores hjemmeside. Michael deltog i et møde med vores webmaster, hvor Michael hjalp os med rådgivning og idéer til ændringer på hjemmesiden med henblik på at øge konverteringsraten.

Disse ændringer har sammen med et langt bedre AdWords setup båret frugt. Fra én henvendelse på 3 måneder, får vi nu daglige henvendelser. Vi har fået gennemsigtighed, hvad det koster at få en potentiel kunde via Google AdWords. Dermed kan vi nu styre vores omkostninger til Google AdWords effektivt ud fra, hvor mange henvendelser fra potentielle kunder, som vi skal have, for at få en ny kunde med en bestemt omsætning.

Oven i de gode resultater er Adtimize dygtige til at komme med konstruktive foreslag for at rykke vores forretning til det næste niveau.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at tage fat i Adtimize, hvis du ønsker at undgå dårlige oplevelser og få en leverandør og et samarbejde, der skaber værdi.”

Adtimize kunde Henrik Brigsted

Henrik Brigsted, Malermester Brigsted Hansen

Bodyman.dk logo

Bodyman

“Hos Bodyman har vi over de seneste år haft forskellige bureauer til at optimere vores Google AdWords konto.

Vi bliver altid lovet guld og grønne skove men flere gange er vi blevet skuffet. Både over resultatet men også det manglende ejerskab i længden.

I slutningen af 2015 valgte vi Adtimize som samarbejdspartner til at håndtere vores Google AdWords konto.

Siden da har vi på relativt kort tid fået optimeret forholdet mellem omkostninger og omsætning signifikant. Adtimize er rigtig dygtige til at informere om, hvad de laver af ændringer og motivationen bag. Det gør at vi har fuld gennemsigtighed.

Hos Bodyman værdsætter vi at have en samarbejdspartner, der virkelig tager ejerskab for, at vi får mest muligt ud af alt det hårde arbejde, vi lægger i virksomheden.

Det er en stor fornøjelse at arbejde med et arbejde med et så dedikeret og kompetent team, der scorer topkarakterer på alle parametre.

Jeg vil på det varmeste anbefale at tage en dialog med Adtimize til andre, der overvejer at gøre brug af online markedsføring eller optimere deres nuværende setup.”

Adtimize kunde Kåre G. Madsen

Kåre G. Madsen, Bodyman.dk

AndLight logo

AndLight

“Hos AndLight sætter vi stor pris på det intensive arbejde, som Adtimize lægger for dagen vedrørende vores SEO og konverteringsoptimering.
Vi har, i Adtimize, fundet en seriøs partner, som lytter til vores behov, men som samtidigt finder nye behov, som kunne være interessante at arbejde med.

Adtimize har altid været gode til at hjælpe og agerer altid som en god sparringspartner. Vi kan helt bestemt anbefale Adtimize.”

Adtimize kunde Mads

Mads, AndLight.dk

Nemfoder logo

Nemfoder

“Nu har vi haft et samarbejde med Adtimize snart i 2 år og vi har prøvet en del andre AdWords aktører i markedet med det resultat at det blev en dyr affære for os. Siden Michael & Frederik overtog vores AdWords har vi tydeligt kunne mærke forskel på antallet af konverteringer og omsætning. Vores ROI er gået fra 5 gange igen og op til 10-12 gange og med skarp styr på omkostningerne. Adtimize’s service har fra dag et af været super, og de ved, hvad de laver. Jeg vil til enhver tid anbefale Adtimize.”

 

Stefan Pedersen, Nemfoder.dk

Umahro logo

Umahro

“Adtimize har hjulpet mig med at få markant flere nyhedsbrevstilmeldinger og flere likes på FB. Der kan de deres kram!

Det giver flere følgere og flere nyhedsbrevstilmeldinger, der er intet at sætte en finger på.”

Umahro

Umahro, Umahro.dk

First8 logo

First 8

“Jeg mødte Adtimize første gang til et foredrag omkring online markedsføring hvor Frederik og Michael underviste i optimering og strukturering af adwords kampagner. Jeg havde et udemærket kendskab til adwords og havde på det tidspunkt kørt lidt kampanger med lidt blandet succes.
Under foredraget lærte jeg omkring adtimize-strukturen i kampagne og hvordan jeg kunne opnå en højere adrank, således at jeg kunne betale mindre for top annoncerne ift. vores konkurrenter. Både Frederik og Michael var utroligt velforberedte og passioneret og svarede professionelt på kompliceret og specifikke sprøgsmål.
Jeg vil klart anbefale at tage en snak med Adtimize omkring jeres situation og høre hvordan de vil kunne hjælpe jer.”

Mark fra First8

Mark, First8.dk

Smartdog logo

Smartdog

“I vores samarbejde med Adtimize har Loui, gennem en effektiv SEO-strategi og god dialog, hjulpet os med at vækste vores organiske trafik med ca. 50 % – og omsætningen med over 40 %
På AdWords har Frederik, via omstrukturering og løbende optimering, hjulpet os med at vækste vores omsætning på betalt trafik med ca. 80% siden start.

Der er altid styr på målsætningerne, som vi fastsætter i fællesskab, og følger op på ved vores månedlige møde. Deres erfaring og ekspertise med online markedsføring har haft en stor indflydelse på vores samlede vækst for webshoppen. Hvis jeg har undret mig over noget, så bliver mine spørgsmål altid besvaret på pædagogisk vis.”

Steffen profil billede

Steffen E. Madsen, Smartdog.dk

glintr logo

Glitnr

“Samarbejdet med Besir og Loui har betydet, at vi har fået en større indsigt i SEO og SEM, og blevet klædt på til selv at kunne arbejde med en langtidssigtet strategi”

kristian anker

Kristian Anker, Glitnr.com

Google Rating
5.0